Hívás
Miért különleges?
KÜLÖNLEGES ANYAGOK

Többféle anyagtipus és számtalan színárnyalat közül választhatod ki, mivel vonjuk be az étlapokat, a szobamappákat, vagy akár az asztaltáblát, a csárót vagy a poháralátéteket.
Illeszkedhetünk a Ház stílusához, egységes megjelenést nyújthatunk minden részletre kiterjedően.


CHAMEL Selection exkluzív anyagok.
Egészen különleges mély, bársony hatású anyag. A legfinomabb érintés, a legkomolyabb luxus érzete, legelegánsabb megjelenés.
Fínom, bársonyos jellege ellenére meglehetősen ellenálló, vízlepergető, tisztítható anyag.
Egyszínű (ezüst, arany, fekete...) fólianyomtatással, vagy az igazán különleges eleganciát nyúltó, saját színébe mélyesztett (prégelt) eljárással perszonalizálható.
A Chamel anyagokkal bevont termékeket az alapárhoz képest kb 25%-al magasabb áron tudjuk készíteni.


KASHMIR művászon.
Finoman, egyirányban texturált, nagyon ellenálló, tisztítható anyag.
Sokféle színben, vidám, laza, vagy akár komolyabb, elegáns környezetbe is.
UV nyomtatással, színes grafikákkal akár a teljes felületre kiterjedően, vagy egyszínű (ezüst, arany, fekete...) fólianyomtatással perszonalizálható.
Alapáron, bármely színben.


NOMAD művászon.
Szövetre hasonlító, kereszirányban texturált,  jól
tisztítható anyag.
Sokféle színben, vidám, laza, vagy akár komolyabb, elegáns környezetbe is.
UV nyomtatással, színes grafikákkal akár a teljes felületre kiterjedően, vagy egyszínű (ezüst, arany, fekete...) fólianyomtatással perszonalizálható.
Alapáron, bármely színben.


Műbőr.
Hagyományos műbőr. Tartós, ellenálló, könnyen tisztítható.
Klasszikus kinézetével konzervatív, hagyományokat tisztelő, mindennapi vendégekre számító helyeken ideális választás.
UV nyomtatással, színes grafikákkal akár a teljes felületre kiterjedően, vagy egyszínű (ezüst, arany, fekete...) fólianyomtatással perszonalizóálható.

Alapáron, bármely színben.
CSERÉLHETÕ LAPOK


Egyedi technológiánk különleges, más gyártóktól eltérő megoldást kínál arra, hogy az étlapban a lapok sokszor, könnyen és gyorsan cserélhetők legyenek. Mindezt a gyorsan gyűrődő és fakuló műanyag zacskók, randa csavarok vagy a lapokat pillanatok alatt kiszakító gyűrűk nélkül.

Megoldásunkkal az eredeti lapot közvetlenül fűzheted be a tartóba pár mozdulattal. Használj akár különlegesen ellenálló anyagra nyomtatott lapot, síkba nyitható különleges papírt, vagy akár saját nyomtatóval készített, olcsón, egyszerűen megújítható oldalakat.


 

MEGSZEMÉLYESÍTÉS

A minőségi megjelenéshez alapvető, hogy kiadványaink valóban rólunk szóljanak - egy általános "Menű", vagy "Welcome" felirat olcsó, tucat hatást kelt.
Ezért minden áltlalunk készített terméket alapárban megszemélyesítünk, mégpedig formai megkötések nélkül.
Lehet egyszerű, vagy nagyon összetett logója cégednek. Írhatsz egy szót vagy akár egy oldalnyi szöveget. Megálmodhatsz egy komplex grafikát.
Mi megvalósítjuk ezt a választott kiadvány, termék felületére.

Többféle anyagra és többféle technológiával dolgozunk. Bár nem minden anyagra lehet minden technológiával nyomtatni, biztos, hogy találunk olyan kombinációt, amivel meg tudjuk valósítani egyedi elképzeléseidet.UV nyomtatás.


Kashmir, Nomad vagy műbőr bevonatokra nagyszerűen lehet UV nyomtatással akár fotóminőségű színes képeket, grafikákat nyomtatni. A Ház logóját, egy képet, tetszőeges formájú és méretű szöveget - oda és úgy helyezünk el, ahogyan azt óhajtod.


 Fólianyomtatás.


Legszebb a Chamel fínom anyagon lesz, de Kashmir művászonra vagy műbőrre is tudunk csillogó ezüst, arany, vagy fekete fóliával tetszőleges grafikát, szöveget nyomtatni a felületre. Ez a technológia árnyalatokat nem tud megjeleníteni, amit a kép szerkesztésénél fontos figyelembe venni, de a nagyon elegáns, csillogó felület biztosítja, hogy igen sok alkalmazásnál ez az eljárás legyen a legjobb választás.

 Benyomott minta ('prégelés').


Az exkluzív Chamel Selection anyagra tudunk úgy mintát felvinni, hogy az a puha tapintású anyagba benyomva, saját színével jelenik meg. Ez egy nagyon visszafogott, diszkrét, mégis jól látható, olvasható, rendkívül elegáns kinézetet ad a kiadványnak.

Igazán exkluzív környezetbe ajánljuk, ahol fontosnak érzik a minőség hangsúlyozását.

És akár kombinálhatjuk is az eljárásokat - a minta egy része prégelt, másik része fólianyomtatott... egészen különleges hatás kedvéért.

 

ÁR / ÉRTÉK ARÁNY


Cégünk a nagymúltú belga PELEMAN (korábbi nevén: UNIBIND) cég disztributora - termékeink alapanyagait és a felhasznált technológiákat így közvetlenül a terület egyik legjelentősebb gyártójától szerezzük be.

Ezzel nem csak különleges, más szállítóktól nem látható, szabadalmaztatott megoldásokat, egyenletes, kiváló minőséget tudunk biztosítani, de mindezt a legjobb árszinten is.

HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/3
Adószám: 14824441-2-13