Hívás

AJÁNLATAINK

Étlaptartók / Napi ajánlatok / Borlapok / Asztaltáblák / Számlakísérők / Alátétek

 


Nézd át javaslatainkat - és bár a képekre kattintva további ötleteket találsz, Neked természetesen teljesen egyedi megoldást készítünk.
Étlaptartók

A4 álló, A4 fekvő, négyzetes, vagy hosszúkás méretben - hogy minden stílushoz megtaláld a megoldást. Könnyen, gyorsan cserélhető lapok csavarok és műanyag zacskók nélkül.

3,900 - 6,800 Ft között.
Napi ajánlat táblák

Emeld meg a mágnesesen záródó fület, helyezd be a lapot (akár többet is) és hagyd visszazáródni. Napi ajánlat tábláinkon az oldalak cseréje pillanatok műve.

4,000 - 6,450 Ft között.
Borlapok

A4 magas, de 16 cm széles - ez adja különleges eleganciáját, mellyel ideális választás borlap, itallap számára. Sokszor, egyszerűen cserélhető lapokkal.

4,200 - 5,500 Ft között.
Foglalt táblák, asztalszámok

Stabilan, jól láthatóan az asztalra állítható tábla. Foglaltság, vagy az asztalszám jelzésére.
Ugyanolyan bevonattal, ugyanazzal a grafikával, mint az étlap - a stílus kedvéért.


3,300 - 3,800 Ft között.
Számlakísérők, csárók

A5, vagy keskenyebb méret, belül zsebbel, hogy a számlát diszkrét és elegáns módon lehessen átadni. Természetesen az étlappal és a többivel azonos anyagból, illeszkedő grafikával.

2,450 - 4,400 Ft között.
Alátétek

Poháralátét vagy akár A3 méreteben a teljes teríték alá.
Lehet a többi kiadvánnyal azonos anyagból, de akár strapabíróbb, tartósabb megoldással is. Poháralátéteket akár fémből is készíthetünk, fotóminőségű színes képpel.

1,800 - 5,900 Ft között.
Étlap oldalak
Mivel olyan tartókat ajánlunk, melyekben igen könnyen, bármikor cserélhetők a lapok, ezeket akár házon belül elkészíthetitek és így egy menüváltozás vagy ármódosítás lekövetése tényleg pillanatok műve.
Ha mégis ránk bíznád az oldalak kinyomtatását (vagy akár megtervezését is!), úgy többféle anyagminőséget - kezdve a legolcsóbb de már jó minőségű papírtól a tépés-, nedvesség- és ujjnyomat-ellenálló műanyagig - és tökéletes színes nyomtatási minőséget tudunk kínálni. És különlegességként a Peleman VPaper anyagára akár síkba nyitható lapokat is.
Síkba nyitható lapok

A VPaper olyan különleges előre hajtott éllel rendelkezik, ami révén a lapok mindkét irányba teljesen síkba nyithatók lesznek anélkül, hogy akár igen sok használat után is megtörjenek, elszakadjanak.
Ezzel különösen jól kezelhető, látványos kiadvány készíthető.
Technológiai okoból a VPaper-re nyomtatott oldalak szélén minden irányban kb 3-5 mm széles fehér szegély marad, így elsősorban fehér hátterű oldalakhoz ajánljuk.
Hagyományos lapok

Megszokott módon kihajló lapok esetén akár szegélyig szines vagy mintás hátterű oldalakat készíthetünk, sokféle alapanyagra.
Kezdve a nagyon gazdaságos, vékonyabb könyvlapoktól a komoly hatású, matt vagy fényes albumpapírokon át a fóliával bevont és így nedvesség és tépéstől is hosszú időn át védett lapokig.
Miért különleges?
💮
Anyagok
Legyen kashmir művászon, konzervatív műbőr vagy a legfinomabb, bársonyos tapintású svájci Chamel Selection: strapabíró, mosható, mégis rendkívül elegáns valamennyi bevonatunk.

🗐
Cserélhető lapok
A mi étlapjainkhoz nem kellenek kevéssé elegáns műanyag zacskók vagy csavarok a lapok rögzítéséhez. Mégis bárhányszor, minden más megoldásnál könnyebben lehet az oldalakat cserélni.

🎓
Megszemélyesítés
Többféle technikával - fólianyomtatás, UV nyomtatás - készítjük el a Ház grafikájat, logóját, szövegeit a kiadványokra. Külön felár, indulóköltségek nélkül.

Ár/érték arány
A belga Peleman - korábbi nevén: Unibind - cég technológiájával és alapanyagaival dolgozunk. Közvetlen beszerzésből. Hogy a legjobbat a legjobb áron tudjuk adni.

Bársony, vászon vagy bőrhatású anyaggal vonjuk be? Kicsúsztatható iratsínnel, gumipánttal vagy mágneses füllel oldjuk meg a lapok könnyű cserélhetőségét? Vagy ragasszunk háromszög alakú zsebeket a számla, egy névjegy becsúsztatásához?
A4, A5, divatos négyzet vagy elegáns hosszúkás formában készítsünk?
Színes, akár teljes oldalt lefedő UV, vagy csillogó ezüst vagy arany nyomtatással vigyük fel a kívánt grafikát? Vagy az anyagba nyomjuk,  mélységi hatást elérve azt?
Hívj minket, vagy írj nekünk - bemutatjuk teljes választékunkat és közösen kitaláljuk, mi a Te Házad számára a legjobb megoldás.
ÉTLAPOK és MÁS KIADVÁNYOK
éttermek
Küldjünk egy ingyenes mintát?

Hogyan rendelhetsz?

A legnagyobb feladat kiválasztani, hogy pontosan mit óhajtasz. A műfajt - hogy étlaptartót vagy egy komplett étlapot, egy napi ajánlat táblát, egy szobamappát vagy egy alátét-készletet; esetleg mindezeket együtt az egységes megjelenés érdekében - valószínüleg tudod.
Ki kell választani ezután a borító anyagát és színét a legalább 50 különféle minta közül.
És mivel minden egyes terméket alapárban perszonalizálunk számodra - saját grafikát, logót, feliratot helyezünk el rajta - meg kell adnod, mi legyen a minta és azt milyen technikával - színes UV nyomtatás, csillogó, egyszínű fólianyomtatás vagy prégelt, mélységi hatású benyomással készítsük el.


Ha már pontos elképzelésed van minderről, csak küldj egy emailt!
Ha szeretnél mintákat kézbe fogni, a legjobbat kiválasztani, kérj egy mintadarabot, vagy látogass meg bennünket budaörsi központunkban!
Vagy lépj fel online rendelőfelületünkre, ahol minden részletet kiválaszthatsz, azonnal látod az árakat és elküldheted megrendelésed. 
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/3
Adószám: 14824441-2-13

Copyright (c) 2019-2024 HPIX